[Generalna ] 25 Novembar, 2017 12:08

Staricu Veroniku R. (86) brutalno su pretukla trojica maloletnika nakon što su u četvrtak ujutru upala u njenu kuću u ulici Spasoja Stejića u Bečeju, u nameri da je opljačkaju.

Monstrumi iz Bečeja 

 Kako nezvanično saznajemo, dvojica dvanaestogodišnjaka i jedan četrnaestogodišnjak nakon iživljavanja nad staricom mobilnim telefonom su fotografisali unakaženu ženu i slikali selfije pored nje, misleći da je mrtva.

Kako „Alo!” saznaje, maloletni N. B. (14), N. Č. (12) i F. Z. (12) krenuli su da obiju Veronikinu kuću, a kada im je ona otvorila, usledio je pravi horor.

- Dečaci su upali unutra i tražili su od bake da im preda novac. Međutim, ona im se pravdala da nema para, što je njih razbesnelo. Počeli su brutalno da je tuku, misleći da će se ona na kraju slomiti i reći im gde drži novac - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Prema njegovim rečima, trojica tinejdžera udarali su Veroniku po celom telu, a kada su je oborili na pod, išutirali su je i gušili jastukom, najverovatnije u nameri da je ubiju, pošto su se plašili da im je zapamtila lica.

- U svojoj brutalnosti su otišli toliko daleko da su joj u usta gurali štap, koji je ona najverovatnije koristila za hodanje. Nesrećna starica se od silnih batina u jednom trenutku onesvestila i nepomično ostala da leži na podu - prepričava horor naš izvor i dodaje da su maloletnici tada pomislili da je Veronika preminula.

- Pokušali su da je ožive. Drmusali su je, dozivali i davali joj veštačko disanje, ali kako se ona nije pomerala, bili su ubeđeni da su je ubili. Tada je, navodno, jedan od maloletnih nasilnika mobilnim telefonom slikao onesvešćenu staricu i zabeležio selfi, a policija je te fotografije pronašla u njegovom telefonom - kaže sagovornik.

 

Pritvor za dečaka (14)

Kako saznajemo, sudija za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu odredio je jednomesečni pritvor N. B. (14). On je osumnjičen za krivično delo teškog ubistva u pokušaju.

- Njegovi saučesnici N. Č. i F. Z. imaju po 12 godina i spadaju u mlađe maloletnike, tako da su oni nakon saslušanja u policiji pušteni. S obzirom na to da N. B. ima 14 godina, on jeste krivično odgovoran i zbog toga mu je i određen pritvor - objašnjava naš sagovornik upućen u slučaj.

Nakon što su se slikali sa „lešom”, maloletnici su pobegli iz kuće i otišli u školu, a policija je u Veronikinoj kući zatekla užasan prizor - razbacane stvari, tragove krvi i provale.

- Slučaj je otkriven tako što je policija vodila istragu zbog serije provalnih krađa na teritoriji Bečeja. Policajci su po pozivu došli i u Veronikinu kuću i sa lica mesta uzeli DNK tragove osumnjičenih. Ispostavilo se da oni pripadaju maloletnim provalnicima. Nakon što su osumnjičeni identifikovani, policija se uputila u školu koju pohađaju i uhapsila ih tokom nastave - kaže naš sagovornik i dodaje da su osumnjičeni maloletnici odranije poznati policiji po krađama.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni maloletnici saslušani su u policiji u prisustvu radnika Centra za socijalni rad. Oni su, navodno, priznali šta su uradili, a u telefonu jednog od njih nađene su i morbidne fotografije, koje su zaprepastile inspektore.

Teško povređena Veronika R. transportovana je u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

Izvor: alo.rs 

[Generalna ] 30 Novembar, 2014 11:01
Policija u Bečeju odredila je zadržavanje Janošu K. (55) iz Bečeja, koji je zadržan je u policiji zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju.Sumnjiči se da je kuhinjskim nožem naneo rasekotinu u predelu vrata svome polubratu Zoltanu K. (44).
 
Janošu K. stavlja se na teret da je u porodičnoj kući potegao nož, čijom oštricom je naneo povrede svom polubratu, prenosi “Alo”. Povređeni je nakon izvršenog krivičnog dela odmah prevezen u zdravstvenu ustanovu, gde mu je ukazana pomoć.
 
Bečejski koljač 
 
Policija je odmah obaveštena o incidentu, čija patrola je ubrzo došla na lice mesta. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti doveden na saslušanje Višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

[Generalna ] 04 April, 2010 22:14

Ovom jadnom gradu su klupe definitivno nešto zgrešile čim se bez milosti uništavaju..Sad kad dođete na Tisu i poželite da sednete da uživate u pogledu ka reci, jednostavno nema skoro nijedne normalne klupe gde može da se sedne. Ove klupe su postavljene prošle godine,a evo koliko su trajale...U centru grada bolje i da ne vidite kako izgledaju..

 Klupe na TisiKlupa na Tisi...malo ipak bolja nego une uništene

[Generalna ] 09 Decembar, 2008 14:09

Na izlasku iz Bačkog Petrovog Sela (Opština Bečej), prema Molu sa desne strane nalazi se nešto neverovatno, nešto neshvatljivo normalnom čoveku. Otpad za uginule životinje! Ovo mesto je definitivno izvor raznih zaraza jer su jadne, uginule životinje bačene i ostavljene tamo da trunu na suncu. Smrad koji se okolo širi, najbolje da ne doživite...Ko je odgovoran za ovo? Niko?

 

[Generalna ] 06 Decembar, 2008 16:00

Na ovim slikama možete videti da su u Bečeju pored klupa, bunara, centra grada na meti čak i bankomati raznih banaka. Ako već nemaju para ti lenjivci koji ruše, neka ostave pošten i vredan narod da na miru podiže svoj teško zarađeni novac! Ako vam slučajno šušti telefon, možda je i jedan od uzroka taj da je neko izgazio razvodnu kutiju PTT-a!

 

[Generalna ] 05 Decembar, 2008 13:32

Nema normalnog saobraćajnog znaka u ovom gradu! Pretežno su izlomljeni i ofarbani nekom bojom, a najčešće ih ukradu pa od njih nastanu tv antene Foot in mouth

[Generalna ] 04 Decembar, 2008 08:31

Evo kako izgleda obala Tise. Razno smeće je razbacano svugde okolo. Sramota!

[Generalna ] 04 Decembar, 2008 08:18

Na žalost poznato šetalište na obali Tise ne ostavlja utisak da je to jedan lep i uređen deo grada. Umesto toga i tu se nalazi prljavština, tragovi uništavanja i svega ostalog što identifikuje ovaj grad! Planovi za gradsku plažu su propali, kao što se i vidi na slici...Kućice na "plaži" sada su javni toaleti Yell Razvodna kutija za struju je uništena, pa sad žice vire i predstavljaju opasnost za život prvenstveno male dece koja vole da guraju ruke svugde.Niko o ovome nevodi računa...

 

[Generalna ] 27 Novembar, 2008 21:30

Evo na čega nam liči žuti bunar u Bečeju. U centru grada...voda curi pored bunara, žabokrečina se uhvatila, prilično je zapušten i oseća se već smrad od ustajale i prljave vode pored. Zar niko ne vodi računa o ovome? Zar nikome nije bitno? Mogu se ljudi ovde zaraziti! Sealed Stari bunar je svojevrsni spomenik grozote...

[Generalna ] 27 Novembar, 2008 15:56

Klupe u centru grada su totalno uništene. Ni jedna nema naslon. Baš jadno izgledaju... Zašto se uništavaju? Undecided