[Generalna ] 30 Novembar, 2014 11:01
Policija u Bečeju odredila je zadržavanje Janošu K. (55) iz Bečeja, koji je zadržan je u policiji zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju.Sumnjiči se da je kuhinjskim nožem naneo rasekotinu u predelu vrata svome polubratu Zoltanu K. (44).
 
Janošu K. stavlja se na teret da je u porodičnoj kući potegao nož, čijom oštricom je naneo povrede svom polubratu, prenosi “Alo”. Povređeni je nakon izvršenog krivičnog dela odmah prevezen u zdravstvenu ustanovu, gde mu je ukazana pomoć.
 
undefined 
 
Policija je odmah obaveštena o incidentu, čija patrola je ubrzo došla na lice mesta. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti doveden na saslušanje Višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

[Generalna ] 04 April, 2010 22:14

Ovom jadnom gradu su klupe definitivno nešto zgrešile čim se bez milosti uništavaju..Sad kad dođete na Tisu i poželite da sednete da uživate u pogledu ka reci, jednostavno nema skoro nijedne normalne klupe gde može da se sedne. Ove klupe su postavljene prošle godine,a evo koliko su trajale...U centru grada bolje i da ne vidite kako izgledaju..

 Klupe na TisiKlupa na Tisi...malo ipak bolja nego une uništene

[Generalna ] 09 Decembar, 2008 14:09

Na izlasku iz Bačkog Petrovog Sela (Opština Bečej), prema Molu sa desne strane nalazi se nešto neverovatno, nešto neshvatljivo normalnom čoveku. Otpad za uginule životinje! Ovo mesto je definitivno izvor raznih zaraza jer su jadne, uginule životinje bačene i ostavljene tamo da trunu na suncu. Smrad koji se okolo širi, najbolje da ne doživite...Ko je odgovoran za ovo? Niko?

 

[Generalna ] 06 Decembar, 2008 16:00

Na ovim slikama možete videti da su u Bečeju pored klupa, bunara, centra grada na meti čak i bankomati raznih banaka. Ako već nemaju para ti lenjivci koji ruše, neka ostave pošten i vredan narod da na miru podiže svoj teško zarađeni novac! Ako vam slučajno šušti telefon, možda je i jedan od uzroka taj da je neko izgazio razvodnu kutiju PTT-a!

 

[Generalna ] 05 Decembar, 2008 13:32

Nema normalnog saobraćajnog znaka u ovom gradu! Pretežno su izlomljeni i ofarbani nekom bojom, a najčešće ih ukradu pa od njih nastanu tv antene Foot in mouth

[Generalna ] 04 Decembar, 2008 08:31

Evo kako izgleda obala Tise. Razno smeće je razbacano svugde okolo. Sramota!

[Generalna ] 04 Decembar, 2008 08:18

Na žalost poznato šetalište na obali Tise ne ostavlja utisak da je to jedan lep i uređen deo grada. Umesto toga i tu se nalazi prljavština, tragovi uništavanja i svega ostalog što identifikuje ovaj grad! Planovi za gradsku plažu su propali, kao što se i vidi na slici...Kućice na "plaži" sada su javni toaleti Yell Razvodna kutija za struju je uništena, pa sad žice vire i predstavljaju opasnost za život prvenstveno male dece koja vole da guraju ruke svugde.Niko o ovome nevodi računa...

 

[Generalna ] 27 Novembar, 2008 21:30

Evo na čega nam liči žuti bunar u Bečeju. U centru grada...voda curi pored bunara, žabokrečina se uhvatila, prilično je zapušten i oseća se već smrad od ustajale i prljave vode pored. Zar niko ne vodi računa o ovome? Zar nikome nije bitno? Mogu se ljudi ovde zaraziti! Sealed Stari bunar je svojevrsni spomenik grozote...

[Generalna ] 27 Novembar, 2008 15:56

Klupe u centru grada su totalno uništene. Ni jedna nema naslon. Baš jadno izgledaju... Zašto se uništavaju? Undecided

[Generalna ] 27 Novembar, 2008 15:42

Evo pogledajte kako izgleda centar Bečeja... Trg Oslobođenja. Neverovatno! Preko puta Skupštine grada i niko ništa ne preduzima po ovom pitanju. Pa ovo je sramota... Frown